Gewoon genieten

PROEF DE SFEER VAN ALIGOTÉ CATERING

VERTEL HET ONS

Wat vond u van ons eten? Hoe hebben wij u geholpen? Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Aligoté Catering & Events, de party catering in Friesland.

Afgelopen weekend hebben wij van een heerlijk buffet kunnen genieten, bereid door Aligote catering. Het was heerlijk, meer dan voldoende en met dieet wen sen is zeer goed rekening gehouden. Kortom wij hebben met 23 personen heerlijk gegeten.

Chantal Schoenmakers

In november heeft Matthijs een fantastische lunch verzorgd ter gelegenheid van het 70-jarig huwelijk van onze ouders. Met groot en klein werd rekening gehouden wat betreft de hapjes en de drankjes. Het was bijzonder goed verzorgd, we hebben er van genoten en het bruidspaar in het bijzonder. Dank je wel Matthijs voor de goede zorgen, het meedenken en de fijne samenwerking! Het was in 1 woord: TOP!

Janita BvdB

Matthijs de Korver en zijn team verzorgen een feest perfect. Aligoté Catering is er goed in alles heel goed te doen! Zij stijgen uit boven standaardoplossingen. Houden rekening met bijzondere wensen, zoals vegetarische menu’s, maar kunnen ook goed een mooi meergangen-diner neerzetten, zoals op het 21-diner van mijn zoon. Een ongewone locatie – bij ons in de schuur van de oude boerderij – is geen probleem. Matthijs en zijn team leefden zich in in de situatie, bespraken onze wensen, pasten zich aan aan het ritme van de feestelijkheden en lieten na afloop een helder opgeruimde keuken achter!

Dien L. de Boer