Gewoon genieten

AMUSES

Krokant gebakken kalfszwezerik
Oosters gewokte gamba’s
Dun gesneden ossenhaas met bearnaisesaus

TAPAS

Gewokte pittige gamba’s in knoflookolie
Picorris gevuld met frisse markreelparfait
Picorris gevuld met rucola en bieslookkruidenkaas
Opgerolde wrap met gerookte zalm en dillemousse
Opgerolde wrap met dungesneden ossenhaas met pesto en Parmezaanse kaas
Crostini van Turks brood met gerookte zalm en mierikswortel

– SOEP –

Witlofsoep met Hollandse garnalen
Gegrilde rode paprikasoep met licht geslagen room
Pompoensoep met kokos
Rode bietensoep met Hollandse Nieuwe-haring

– VOORGERECHTEN –

Salade met Oosters gewokte gamba’s
Salade met gerookte eendenborst met een mangosalsa
Gebakken rode Mulfilet met warme vinaigrette
Ragout van kalfszwezerik in bladerdeeg

– HOOFDGERECHTEN –

Gebakken tonijnfilet met verse spinazietagliatelle
Zalmfilet op zeekraal en Hollandse saus
Tournedos op een bedje van geroerbakte paddenstoelen en asperges
Roze gebakken eendenborst met sinaasappelportsaus
Doorregen rib-eye met bearnaisesaus

– VEGETARISCH –

Pompoensoep met Zwitserse Gruyère
Gazpacho
Artisjokkenrisotto
Moussaka met ui-notenragout
Florentijnse flensjestaart
Geroosterde groententulband

– DESSERTS –

Variatie van heerlijke Friese kazen
Wentelteefjes van suikerbrood en Friese dumkesparfait
Sabayon met vers fruit en kaneelsorbet