Gewoon genieten

Aligoté Catering & Events werkt samen met een aantal toplocaties in Friesland

POLLEPLEATS

Bent u op zoek naar een moderne top locatie in Zuidwest Friesland? Bij Pollepleats kunt u reserveren voor een bruiloft of bedrijfsfeest maar ook om gewoon te vergaderen. Er is altijd plaats als u samen wilt genieten en ontspannen.

YACHTCLUB HEEG

Yachtclub Heeg is een jachthaven EN lounge-café in het Fiese Heeg met een open verbinding naar het Heegermeer en de Friese binnenwateren. U kunt na het varen heerlijk loungen en genieten van allerlei lekkernijen.

MOLEN DE KORENAAR

Molen de Korenaar in Sexbierum is geschikt voor elk evenement. Zo hebben zijn er 2 zalen, een bar en een grote tuin. Heeft u een familiefeest, receptie, jubilea of presentatie? U kunt voor uw eigen catering zorgdragen of via de vaste cateraar Aligote catering. Daarnaast is Molen de Korenaar zeer geschikt voor het ontvangen van groepen van 20 tot 300 personen.

BIJ UW BEDRIJF OF THUIS

Naast onze cateringservice zijn wij ook gespecialiseerd in de aankleding van uw feest of bedrijfsevent. Wij verzorgen niet alleen hapjes, drankjes, buffet of kok in uw keuken maar regelen ook eventueel de tent, bijzondere verlichting en inrichting tot en met de muziek voor u.