Kerstmenu 2020

Dit jaar verzorgen wij als Aligoté Catering in samenwerking met de Nieuwe Melkfabriek de kerstgerechten tot bij u aan de deur. Genieten met elkaar van heerlijke gerechten en niet zelf uren in de keuken te hoeven staan. U kunt een keuze maken tussen vlees, vis of vegetarisch menu. Kunnen we u ontlasten met de kerstdagen?

Vult u dan het onderstaande in en stuur deze naar matthijs@aligotecatering.nl Voor meer informatie kunt u altijd bellen naar 06-831 61 102 Tijdstip van levering (tussen 16.00 en 18.00). U kunt uw kerstmenu bestellen tot en met maandag 21 december

 

Onderstaande menu’s kunnen we aanbieden voor de prijs van € 60,- euro per persoon

Dit is inclusief afleveren van de gerechten in de regio Gaasterland

 

Vismenu

Voorgerecht:

Salade met koud gerookte bawykovzalm en garnalen bijbehorend brioche broodje

Tussen gerecht:

Gegrilde tonijn met wasabimayonaise, gember,  puree van pastinaak en krokantje van rode biet

Hoofdgerecht:

Op de huid gebakken Skrei filet )kabeljauw met ratatouille en lichte dille sinaasappelsaus

Nagerecht:

Stoofperen panna cotta

 

Vleesmenu

Voorgerecht:

Paddenstoel quiche
Quiche gevuld met verschillende soorten paddenstoel, buikspek en gedroogde cherry’s.

Tussen gerecht:

Rouleau van kip in dubbelgetrokken bouillon

Hoofdgerecht:

Hertenbiefstuk met rode wijnsaus, tijm, pastinaakpuree en warme groenten

Nagerecht:

Stoofperen panna cotta

 

Vegetarisch menu

Voorgerecht:

Gemarineerde boleet
met puree van rode biet en pastinaak en gemarineerde beukenzwammetjes

Tussen gerecht:

Tartaar van tomaat en avocado met in het midden een bouillon van komkommer en dille

Hoofdgerecht:

Vegetarische Beef Wellington met o.a spinazie, tijm en pastinaak

Nagerecht:

Stoofperen panna cotta

 


Via het onderstaande formulier kunt u de kerstmenu’s bestellen, of mail de gegevens door naar matthijs@aligotecatering.nl

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mailadres (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Gewenste aflever adres (verplicht)

    Kerstmenus

    Datum

    Aantal vleesmenu's

    Aantal vismenu's

    Aantal vegamenu's